Echilibru în haos

În urmă cu două zile, în data de 9.02, dată care de acum înainte va avea o însemnătate foarte mare pentru mine, a avut loc evenimentul Echilibru în haos. Evenimentul acesta a fost mai mult decât pot pune în cuvinte, dar aș dori să vă spun pe scurt cum a luat naștere..

Cam de la începutul anului trecut, am simtit că între toate activitățile mele, trebuie sa fac un pic de loc pentru ceva, doar că nu am știut pentru ce anume. Vorbeam despre acest lucru cu oameni apropiați mie, le ziceam că eu simt că am ceva de făcut, un lucru mare, doar că nu știu ce. Am așteptat în liniște, păstrând acel loc gol pentru acel ceva, indiferent când se va întâmpla.

DAR..spre finalul anului, respectiv în 14 decembrie, dimineața am postat pe pagina mea un gând despre găsirea echilibrului în haos, neavând nici cea mai mică idee despre ce va urma mai târziu în acea zi.

ACEA ZI, avea să îmi arate ce trebuie să fac. Locul acela gol s-a umplut în acea seară, pe când participam la un eveniment. În timpul unui discurs despre cum a luat naștere un proiect de la 0 la succes, am avut o revelație. Ca teleghidată, am luat telefonul, și am început să scriu toate gândurile care îmi veneau. Am început să scriu despre acest eveniment, am scris, data, vorbitorii, titlul, aveam în minte și imaginea sălii cu cei 100 de oameni care vor fi prezenți. Noaptea care a urmat a fost un sfetnic bun, deoarece între 4 și 6 dimineața am luat din nou telefonul și am început să scriu. Apoi în zilele următoare am început pregătirile. Îmi amintesc perfect cum am vorbit cu fiecare din cele 4 doamne, invitându-le la un eveniment ca vorbitoare principale. 🙂 Îmi amintesc de emoțiile și gândurile dinainte de fiecare întâlnire, dar în același timp, aveam o siguranță interioară, aveam o stare de liniște care îmi dicta drumul și îmi spunea că va fi bine și că acest eveniment va fi exact așa cum l-am văzut.

Așadar, la nici două luni de la idee, a avut loc evenimentul. Ziua a fost mai mult decât pot exprima, cei peste 100 de oameni au umplut sala și ne-au încărcat cu mult entuziasm, dorință și bucurie. Au fost momente în timpul evenimentului în care m-am oprit din tot și doar admiram oamenii, inima mi s-a umplut de recunoștință pentru că vedeam pe fețele lor bucurie.

Cele 4 vorbitoare au fost extraordinare, venind fiecare cu mesaje foarte utile pentru toți, cu mesaje de o actualitate imensă, cu mesaje de și din suflet, acoperind cele mai importante aspecte și capitole ale vieții cotidiene. Pe această cale doresc să le mulțumesc încă o dată.

Acest eveniment a fost din suflet pentru suflet, un eveniment pentru oameni, un eveniment în care am sperat atât: ca oamenii să aibă câteva ore de deconectare de la haosul cotidian, și în care, să găsească poate un instrument sau un mecanism prin care să poate aduce un echilibru în haosul cotidian.

Mulțumesc tuturor care m-au ajutat, care m-au susținut, care au crezut în această seară, care au dus tot evenimentul la un alt nivel. Fără voi, nu aș fi reușit. Mă înclin și vă sunt profund recunoscătoare.

(P.S. Spoiler: Dacă ai ajuns până la final cu acest articol, aș dori să îți mulțumesc și să îți spun că, așa cum am primit deja întrebări, va mai urma.)

O poză reprezentativă care se află pe cănile tuturor participanților.
Leave a Comment