Despre ultimele luni..

În 1.05.2023 a fost ultimul articol postat. Ce a urmat după această dată? Ei bine.. mulțumesc de întrebare, am să răspund în continuare.

În primul rând, a urmat sesiunea, o sesiune cu cele mai multe examene de până acum, dar despre asta voi vorbi în următorul articol. A fost o sesiune lungă și grea, dar a trecut foarte bine. În acea perioadă învățatul a ocupat o mare parte din timpul meu.

În al doilea rând, a fost o perioadă interesantă din viața mea, deoarece am început multe articole, dar nu le-am dus până la capăt, și asa cum spuneam și într-un articol anterior despre întrebarea care ar trebui să ne urmărească toată viața și anume: ”De ce”. Așadar, m-am întrebat ”De ce nu pot duce la capăt un articol sau o idee?”. Ca un prim răspuns la această întrebare am scris ultimul articol despre plafonare, dar am simțit că mai este ceva care mă împiedică.

Așadar, câteva din concluziile la care am ajuns:

  • A trebuit să învăț ce înseamnă și cum se gestionează plafonarea.
  • A trebuit să îmi exersez răbdarea și așteptarea până în momentul în care am simțit că am depășit acest moment.
  • A trebuit să trec peste o experiență negativă de acum câteva luni care m-a afectat mai mult decât am crezut că o va face. Am luat lecția și am trecut mai departe.
  • A trebuit să mă maturizez și să fac un pas în spate pentru a-mi reanaliza viața și a face un nou plan.
  • A trebuit să iau o pauză.
  • A trebuit să ”resetez” câteva aspecte din viața personală și să mă cunosc mai bine.

În această perioadă am primit mesaje și m-au abordat oameni, unii de la care nu mă așteptam, despre blog, despre video-urile de prim ajutor postate. Mulți au dorit continuare, au dorit articole noi, video-uri noi. Nici nu știți cât contează o astfel de încurajare în momentele în care simți că nu poți duce un articol la capăt.

De ce este acesta primul articol după o pauză?

Am decis să mă deschid către cititori, pentru că așa cum am discutat cu mai multe persoane în această perioadă, mulți se confruntau sub o formă sau alta cu aceleași probleme ca și mine. Chiar dacă este în alt domeniu, cred că la un moment dat toți ajungem la plafonare, la lipsă de motivație, la descurajare.

Ceea ce contează este să acceptăm, să nu disperăm, să ne dăm timp, să ne analizăm și să fim deschiși la schimbare.

Așadar, începem o nouă serie de articole, despre medicină, sport și viață, care, sper că va fi de folos multor cititori. Vă aștept în număr cât mai mare și de asemenea, dacă doriți să abordăm anumite subiecte, vă rog să îmi scrieți.

Leave a Comment